L.S. Administraties

Over L.S. Administraties

L.S. Administraties is uw aanspreekpunt, 

Administratiekantoor voor  ondernemers en particulieren, verenigingen en stichtingen.

Als administrateur – boekhouder/belastingadviseur,  denk ik als ondernemer en wil met je meedenken. Meedenken met jou als ondernemer, mee wil denken met jou als belastingplichtige.

Oplossingsgericht wil ik je inzicht geven in uw bedrijfsadministratie en het (te verwachten) resultaat van jouw onderneming. Een adviseur die er aan bijdraagt dat uw bedrijfsadministratie efficiënt is georganiseerd, die je op fiscale zaken adviseert, waardoor u nooit teveel belasting betaalt. En de kosten van mijn dienstverlening zijn in vergelijking met een accountant lager en beheersbaar.

Ik onderscheid mij door te excelleren in dienstverlening en voor jouw bereikbaar te zijn. Als klant van L.S. Administraties is het stellen van (eenvoudige) vragen in de overeenkomst inbegrepen.  Voor specifieke vragen laat ik je vooraf weten hoeveel tijd ik denk nodig te zijn en overleg ik eerst wat de kosten zullen zijn.

Wilt je meer weten over L.S. Administraties als jouw administratiekantoor? Of over boekhouden en administraties?
Blijf niet zitten met je vraag, maar neem vrijblijvend contact op.
Terug…